Batré
Turbo H3 Series
9,4 kWh
Batré tegangan luhur

RENAC Turbo H3 Series mangrupakeun batré litium tegangan tinggi nu nyandak kamerdikaan anjeun ka tingkat anyar.Desain kompak sareng Plug & Play langkung gampang pikeun transportasi sareng instalasi.Énergi maksimal sareng kaluaran kakuatan tinggi ngaktifkeun cadangan bumi sadayana dina waktos puncak sareng pareum.Kalayan ngawaskeun data sacara real-time, pamutahiran jarak jauh sareng diagnosis, éta langkung aman pikeun dianggo di bumi.

Batré

Turbo H3 Series

9,4 kWh
Batré tegangan luhur

RENAC Turbo H3 Series mangrupakeun batré litium tegangan tinggi nu nyandak kamerdikaan anjeun ka tingkat anyar.Desain kompak sareng Plug & Play langkung gampang pikeun transportasi sareng instalasi.Énergi maksimal sareng kaluaran kakuatan tinggi ngaktifkeun cadangan bumi sadayana dina waktos puncak sareng pareum.Kalayan ngawaskeun data sacara real-time, pamutahiran jarak jauh sareng diagnosis, éta langkung aman pikeun dianggo di bumi.

FITUR
Turbo H3 Series
Turbo H3 Series
Turbo H3 Series
产品spanduk
产品banner_Turbo H3 Series-2
产品banner_Turbo H3 Series-3