spanduk

TITAN SOLAR AWAN

Titan Solar Cloud nyayogikeun manajemén O&M sistematis pikeun Proyék surya dumasar kana téknologi loT, data gedé sareng komputasi awan.

SOLUSI SISTEMATIK

Titan Solar Cloud ngumpulkeun data komprehensif ti proyék surya, kaasup data ti inverters, stasiun météorologi, combiner box, DC combiner, listrik jeung modul string.

Kasaluyuan sambungan data

Titan Cloud tiasa nyambungkeun inverter merek anu béda ku cocog sareng perjanjian komunikasi langkung ti 40 merek inverter sacara global.

Pinter O&M

Titan Solar Cloud platform nyadar O&M terpusat, kaasup diagnosis sesar intelliqgent, sesar positioning otomatis tur nutup-siklus O&M, jsb

GROUP AND MANAJEMEN armada

Éta tiasa ngawujudkeun manajemén armada O&M pikeun tatangkalan surya di sakumna dunya, sareng ogé cocog pikeun proyék-proyék surya padumukan saatos jasa penjualan.Éta tiasa ngirim pesenan jasa ka tim jasa anu caket kana situs lepat.

RENAC Énergi Manajemén awan

Dumasar kana téknologi Internét, jasa awan sareng data gedé, awan manajemén énergi RENAC nyayogikeun ngawaskeun pembangkit listrik sistematis, analisa data sareng O&M pikeun sistem énergi anu béda pikeun ngawujudkeun ROI maksimum.

SOLUSI SISTEMATIK

Awan énergi RENAC nyadar pendataan komprehensif, ngawaskeun data dina tutuwuhan surya, sistem panyimpen énergi, pembangkit listrik gas, biaya EV jeung proyék angin ogé analisis data jeung diagnosis faut.Pikeun taman industri, éta nyayogikeun analisa ngeunaan konsumsi énérgi, distribusi énergi, aliran énergi sareng analisa panghasilan sistem.

Operasi calakan jeung pangropéa

platform ieu nyadar O&M terpusat, faut diagnosis calakan, faut positioning otomatis tur nutup-cycle.O&M, jsb.

FUNGSI ngaropéa

Urang bisa nyadiakeun ngembangkeun fungsi ngaropéa nurutkeun proyék husus tur maksimalkeun pungsi mangpaat dina sagala rupa manajemén énergi.