WILUJENG LAYANAN

FAQ

Sababaraha asesoris leungit.

Mun aya wae asesoris leungit salila instalasi, mangga pariksa daptar aksésori pikeun pariksa bagian leungit tur ngahubungan dealer anjeun atanapi Renac Power puseur layanan teknis lokal.

Generasi kakuatan inverter rendah.

Pariksa item di handap ieu:

Upami diaméter kawat AC cocog;

Naha aya pesen kasalahan anu ditampilkeun dina inverter;

Upami pilihan nagara kaamanan inverter leres;

Lamun geus shielded atawa aya lebu dina panels PV.

Kumaha ngonpigurasikeun Wi-Fi?

Punten angkat ka pusat unduh halaman wéb resmi RENAC POWER pikeun ngaunduh pitunjuk panginstalan gancang Wi-Fi panganyarna kalebet konfigurasi gancang APP.Upami anjeun henteu tiasa ngaunduh, mangga ngahubungi pusat layanan téknis lokal RENAC POWER.

Konfigurasi Wi-Fi parantos réngsé, tapi teu aya data ngawaskeun.

Saatos Wi-Fi parantos dikonpigurasi, mangga lebet ka halaman wéb RENAC POWER Monitoring (www.renacpower.com) pikeun ngadaptar pembangkit listrik, atanapi ngalangkungan APP ngawaskeun: portal RENAC pikeun ngadaptar gancang pembangkit listrik.

Manual pamaké leungit.

Punten angkat ka pusat unduh halaman wéb resmi RENAC POWER pikeun ngaunduh jinis manual pangguna online anu relevan.Upami anjeun henteu tiasa ngaunduh, mangga ngahubungi pusat layanan téknis lokal RENAC POWER.

Lampu indikator LED beureum hurung.

Punten parios pesen kasalahan anu dipidangkeun dina layar inverter teras tingal patarosan sareng waleran anu sering ditaroskeun dina manual pangguna pikeun milari metode ngungkulan anu relevan pikeun ngabéréskeun masalah.Upami masalahna tetep, mangga ngahubungi dealer anjeun atanapi pusat layanan téknis lokal RENAC POWER.

Upami terminal DC standar inverter leungit, naha kuring tiasa ngadamel anu sanés nyalira?

No. Pamakéan terminal séjén bakal ngabalukarkeun terminal inverter urang kaduruk handap, komo bisa ngabalukarkeun karuksakan internal.Lamun terminal standar leungit atawa ruksak, mangga ngahubungan dealer Anjeun atawa RENAC POWER puseur layanan teknis lokal pikeun meuli terminal DC standar.

Inverter teu tiasa dianggo atanapi layarna teu aya tampilan.

Mangga parios lamun aya kakuatan DC ti panels PV, sarta pastikeun inverter sorangan atawa switch DC éksternal on.Upami éta mangrupikeun pamasangan anu munggaran, mangga parios upami "+" sareng "-" terminal DC disambungkeun tibalik.

Naha inverter kedah janten taneuh bumi?

Sisi AC inverter nyaéta gaya ka bumi.Saatos inverter diaktipkeun, konduktor bumi panyalindungan éksternal kedah dihubungkeun.

Inverter nampilkeun jaringan listrik atanapi leungitna utiliti.

Upami teu aya tegangan dina sisi AC inverter, mangga parios item di handap ieu:

Naha grid pareum

Pariksa lamun AC breaker atawa switch panyalindungan sejenna pareum;

Upami éta mangrupikeun pamasangan anu pangheulana, pariksa naha kabel AC dihubungkeun saé sareng garis nol, garis tembak sareng garis bumi gaduh korespondensi hiji-ka-hiji.

Inverter nampilkeun tegangan jaringan listrik dina wates atanapi Gagal Vac (OVR, UVR).

Inverter ngadeteksi tegangan AC saluareun rentang setting nagara kaamanan.Nalika inverter nampilkeun pesen kasalahan, punten nganggo multi-méteran pikeun ngukur tegangan AC pikeun mariksa naha éta luhur teuing atanapi rendah teuing.Mangga tingal tegangan sabenerna grid kakuatan pikeun milih nagara kaamanan cocog.Upami éta pamasangan énggal, pariksa naha kabel AC dihubungkeun saé sareng garis nol, garis tembak sareng garis bumi gaduh korespondensi hiji-ka-hiji.

Inverter mintonkeun frékuénsi grid kakuatan leuwih wates atawa Fac Gagal (OFR, UFR).

Inverter ngadeteksi frékuénsi AC saluareun rentang setelan kaamanan nagara.Nalika inverter mintonkeun pesen kasalahan, pariksa frékuénsi grid kakuatan ayeuna dina layar inverter urang.Mangga tingal tegangan sabenerna grid kakuatan pikeun milih nagara kaamanan cocog.

Inverter nampilkeun nilai résistansi insulasi panel PV ka bumi rendah teuing atanapi kasalahan Isolasi.

Inverter ngadeteksi nilai résistansi insulasi panel PV ka bumi rendah teuing.Punten sambungkeun deui panel PV hiji-hiji pikeun mariksa naha gagalna disababkeun ku panel PV tunggal.Upami kitu, mangga parios bumi sareng kawat panel PV upami rusak.

Inverter nunjukkeun arus bocor teuing tinggi atanapi Ground I Fault.

Inverter ngadeteksi arus bocor teuing tinggi.Punten sambungkeun deui panel PV hiji-hiji pikeun mastikeun naha gagalna disababkeun ku panel PV tunggal.Upami kitu, pariksa bumi sareng kawat panel PV upami rusak.

Inverter mintonkeun tegangan panels PV teuing tinggi atawa overvoltage PV.

Inverter dideteksi tegangan input panel PV teuing tinggi.Punten nganggo multi-meter pikeun ngukur tegangan panel PV teras bandingkeun nilaina sareng rentang tegangan input DC anu aya dina labél sisi katuhu inverter.Upami voltase pangukuran langkung seueur tina kisaran éta, turunkeun kuantitas panel PV.

Aya fluktuasi kakuatan anu ageung dina ngeusi batre / ngeusi batre.

Pariksa item di handap ieu

1.Parios upami aya turun naek dina kakuatan beban;

2.Mariksa lamun aya turun naek dina kakuatan PV on Renac Portal.

Lamun sagalana ok tapi masalah persists, mangga ngahubungan RENAC POWER puseur layanan teknis lokal.