Inverter On-Grid
R3 Pra Series
10kW / 15kW / 17kW / 20kW / 25kW
Tilu Fase, 2 MPPTs

Inverter séri R3 Pra dirancang khusus pikeun tilu fase padumukan sareng proyék komérsial leutik.Kalayan desain anu kompak, inverter séri R3 Pra 40% langkung hampang tibatan generasi sateuacana.Efisiensi konvérsi maksimal tiasa ngahontal 98,5%.Arus input maksimum unggal string ngahontal 20A, nu bisa sampurna diadaptasi kana modul kakuatan tinggi pikeun ngaronjatkeun generasi kakuatan.

Inverter On-Grid

R3 Pra Series

10kW / 15kW / 17kW / 20kW / 25kW
Tilu Fase, 2 MPPTs

Inverter séri R3 Pra dirancang khusus pikeun tilu fase padumukan sareng proyék komérsial leutik.Kalayan desain anu kompak, inverter séri R3 Pra 40% langkung hampang tibatan generasi sateuacana.Efisiensi konvérsi maksimal tiasa ngahontal 98,5%.Arus input maksimum unggal string ngahontal 20A, nu bisa sampurna diadaptasi kana modul kakuatan tinggi pikeun ngaronjatkeun generasi kakuatan.

FITUR
R3 Pra Series
R3 Pra Series
R3 Pra Series
111
222
333