Inverter On-Grid
R3 Pra Series
15kW / 17kW / 20kW / 25kW
Tilu Fase, 2 MPPTs

Inverter séri R3 Pra dirancang khusus pikeun tilu fase padumukan sareng proyék komérsial leutik.Kalayan desain anu kompak, inverter séri R3 Pra 40% langkung hampang tibatan generasi sateuacana.Efisiensi konvérsi maksimal tiasa ngahontal 98,5%.Arus input maksimum unggal string ngahontal 20A, nu bisa sampurna diadaptasi kana modul kakuatan tinggi pikeun ngaronjatkeun generasi kakuatan.

Inverter On-Grid

R3 Pra Series

15kW / 17kW / 20kW / 25kW
Tilu Fase, 2 MPPTs

Inverter séri R3 Pra dirancang khusus pikeun tilu fase padumukan sareng proyék komérsial leutik.Kalayan desain anu kompak, inverter séri R3 Pra 40% langkung hampang tibatan generasi sateuacana.Efisiensi konvérsi maksimal tiasa ngahontal 98,5%.Arus input maksimum unggal string ngahontal 20A, nu bisa sampurna diadaptasi kana modul kakuatan tinggi pikeun ngaronjatkeun generasi kakuatan.

FITUR
R3 Pra Series
R3 Pra Series
R3 Pra spanduk 1
R3 Pra spanduk 2
R3Pra spanduk3