Inverter On-Grid
R3 Ditambah Series
60kW / 70kW / 75kW / 80kW
Tilu Fase, 3-4 MPPTs

Inverter RENAC R3 Plus Series idéal pikeun proyék komérsial ukuran sedeng sareng ageung, khususna pikeun hateup komérsial skala ageung sareng pepelakan tegalan.Rentangna nerapkeun topologi canggih sareng téknologi kontrol inovatif pikeun ngahontal efisiensi maksimal 99,0% sareng pamulangan jangka panjang sareng kauntungan pikeun pamilik proyék.

Inverter On-Grid

R3 Ditambah Series

60kW / 70kW / 75kW / 80kW
Tilu Fase, 3-4 MPPTs

Inverter RENAC R3 Plus Series idéal pikeun proyék komérsial ukuran sedeng sareng ageung, khususna pikeun hateup komérsial skala ageung sareng pepelakan tegalan.Rentangna nerapkeun topologi canggih sareng téknologi kontrol inovatif pikeun ngahontal efisiensi maksimal 99,0% sareng pamulangan jangka panjang sareng kauntungan pikeun pamilik proyék.

FITUR
R3 Ditambah Series
R3 Ditambah Series
R3 Ditambah Series
333
R3_Plus_banner03
R3_Plus_banner04