Inverter On-Grid
R3 Catetan Series
4kW / 5kW/ 6kW / 8kW / 10kW / 12kW / 15kW
Tilu Fase, 2 MPPTs

Inverter RENAC R3 Note Series mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina séktor padumukan sareng komérsial ku kakuatan téknisna, anu ngajantenkeun éta salah sahiji inverter anu paling produktif di pasar.Kalayan efisiensi luhur 98,5%, kamampuan oversizing sareng overloading ditingkatkeun, R3 Note Series ngagambarkeun paningkatan anu luar biasa dina industri inverter.

Inverter On-Grid

R3 Catetan Series

4kW / 5kW/ 6kW / 8kW / 10kW / 12kW / 15kW
Tilu Fase, 2 MPPTs

Inverter RENAC R3 Note Series mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina séktor padumukan sareng komérsial ku kakuatan téknisna, anu ngajantenkeun éta salah sahiji inverter anu paling produktif di pasar.Kalayan efisiensi luhur 98,5%, kamampuan oversizing sareng overloading ditingkatkeun, R3 Note Series ngagambarkeun paningkatan anu luar biasa dina industri inverter.

FITUR
R3 Catetan Series
R3 Catetan Series
R3 Catetan Series
444
555
666