Inverter On-Grid
R1 Moto Series
8kW / 10kW / 10,5kW
Fase Tunggal, 2 MPPTs

Inverter RENAC R1 Moto Series pinuh nyumponan paménta pasar pikeun modél padumukan fase tunggal kakuatan tinggi.Ieu cocog pikeun imah désa jeung villas urban jeung wewengkon hateup gedé.Éta tiasa ngagentos masang dua atanapi langkung inverters fase tunggal kakuatan rendah.Nalika mastikeun pendapatan pembangkit listrik, biaya sistem tiasa dikirangan pisan.

Inverter On-Grid

R1 Moto Series

8kW / 10kW / 10,5kW
Fase Tunggal, 2 MPPTs

Inverter RENAC R1 Moto Series pinuh nyumponan paménta pasar pikeun modél padumukan fase tunggal kakuatan tinggi.Ieu cocog pikeun imah désa jeung villas urban jeung wewengkon hateup gedé.Éta tiasa ngagentos masang dua atanapi langkung inverters fase tunggal kakuatan rendah.Nalika mastikeun pendapatan pembangkit listrik, biaya sistem tiasa dikirangan pisan.

FITUR
R1 Moto Series
R1 Moto Series
R1 Moto Series
111
背景23
333