Produk Panyimpenan énergi
O1 HF Series
3,6 kW / 5 kW
Fase Tunggal
Inverter Kaluar-Grid

RENAC 01 HF séri off-grid solar inverter terpadu sareng MPPT solar charge controller, inverter gelombang sinus murni frekuensi tinggi sareng modul fungsi UP dina hiji mesin.Inverter ieu tiasa dianggo sareng atanapi henteu nganggo batré, sareng tiasa kabel paralel pikeun ngalegaan kapasitas kaluaran.Hal ieu loba dipaké dina sistem rumah tangga, base station komunikasi, sistem monitoring, wewengkon pastoral, sarta catu daya tambahan 5G.

Produk Panyimpenan énergi

O1 HF Series

3,6 kW / 5 kW
Fase Tunggal
Inverter Kaluar-Grid

RENAC 01 HF séri off-grid solar inverter terpadu sareng MPPT solar charge controller, inverter gelombang sinus murni frekuensi tinggi sareng modul fungsi UP dina hiji mesin.Inverter ieu tiasa dianggo sareng atanapi henteu nganggo batré, sareng tiasa kabel paralel pikeun ngalegaan kapasitas kaluaran.Hal ieu loba dipaké dina sistem rumah tangga, base station komunikasi, sistem monitoring, wewengkon pastoral, sarta catu daya tambahan 5G.

FITUR
O1 HF Series
O1 HF Series
2-03
2-04
2-05