Média

Warta

Inverter RENAC didaptarkeun dina Synergrid suksés
RENAC POWER, produsén ngarah tina sistem panyimpen énergi sareng inverter on-grid, ngumumkeun kasadiaan lega sistem hibrid tegangan tinggi fase tunggal di pasar EU.Sistim ieu Certified ku TUV sasuai jeung multi standar kaasup EN50549, VED0126, CEI0-21 jeung C10-C11, nu ...
2022.12.16
tanaga surya naékna di Jerman.Pamaréntah Jérman parantos langkung ti dua kali udagan pikeun 2030 tina 100GW ka 215 GW.Ku masang sahenteuna 19GW per taun tujuan ieu tiasa dihontal.North Rhine-Westphalia gaduh sakitar 11 juta hateup sareng poténsi tanaga surya 68 jam Terawatt per taun....
2022.12.06
Warta alus!!Renac nampi sertipikat CE- EMC, CE-LVD, VDE4105, EN50549-CZ/PL/GR ti BUREAU VERITAS.Inverter hibrid HV tilu-fase Renac (5-10kW) sayogi di kalolobaan nagara Éropa.Sertifikasi anu disebatkeun di luhur nunjukkeun yén produk séri Renac N3 HV sapinuhna saluyu sareng ...
2022.12.06
Pameran Energi Renewable Internasional Italia (Energi Utama) dilaksanakeun sacara megah di Rimini Convention and Exhibition Center ti 8 Nopémber nepi ka 11.Ieu paméran industri énergi renewable paling boga pangaruh jeung prihatin di Italia komo wewengkon Tengah.Renac dibawa ...
2022.12.06
All- Energy Australia 2022, paméran énergi internasional, dilaksanakeun di Melbourne, Australia, ti 26-27 Oktober 2022. Ieu téh mangrupa paméran énergi renewable panggedéna di Australia sarta hiji-hijina acara di wewengkon Asia Pasifik dedicated ka sagala bentuk bersih. jeung énergi renewable.Renac ngan...
2022.12.06
The Solar & Storage Live UK 2022 dilaksanakeun di Birmingham, Inggris ti 18 Oktober nepi ka 20, 2022. Kalayan fokus kana inovasi téknologi panyimpen tanaga surya sareng énergi sareng aplikasi produk, acara éta dianggap salaku paméran industri énergi sareng panyimpen énergi anu terbaharukeun panggedéna di Inggris.Renac p...
2022.12.05
The 2022 Intersolar Amérika Kidul di Brazil dilaksanakeun ti 23 Agustus nepi ka 25 di Sao Paulo Expo Center Norte.Renac Power nunjukkeun produk inti na, mimitian ti garis produk inverters on-grid ka sistem panyimpen énergi, sareng stan éta narik seueur sémah.The ...
2022.09.02
Usum panas ieu, nalika suhu beuki luhur, jaringan listrik global moal tiasa nyayogikeun listrik anu cukup pikeun nyumponan paménta listrik anu ageung, anu tiasa nyababkeun langkung ti samilyar jalma résiko kakurangan kakuatan.Salaku produsén ngarah tina on-grid inverter ...
26.08.2022
Renac Power anyar tilu-phasehybrid inverter N3 HV runtuyan - tegangan tinggi hibrid inverter, 5kW / 6kW / 8kW / 10kW, tilu-fase, 2 MPPTs, duanana on / off-grid mangrupakeun pilihan pangalusna pikeun padumukan jeung sistem komérsial leutik!Genep kaunggulan inti Cocog sareng 18A modul kakuatan tinggi S ...
25.08.2022
Anyar-anyar ieu, Renac Power sareng distributor lokal di Brazil hasil babarengan ngayakeun seminar pelatihan téknis katilu taun ieu.Konférénsi ieu dilaksanakeun dina bentuk webinar sarta narima partisipasi sarta rojongan ti loba installers datang ti sakuliah Brazil.Téhnik ...
24.08.2022
Dina taun-taun ayeuna, panyimpen énergi anu disebarkeun sareng rumah tangga global parantos ngembangkeun gancang, sareng aplikasi panyimpen énergi anu disebarkeun anu diwakilan ku panyimpen optik rumah tangga parantos nunjukkeun kauntungan ékonomi anu hadé dina hal cukur puncak sareng ngeusian lebak, ngahémat biaya listrik sareng delayin ...
24.08.2022
Daya Renac, salaku produsén pamimpin global pikeun inverter on-grid, sistem panyimpen énergi sareng solusi énergi pinter, nyumponan kabutuhan palanggan individu sareng produk anu diversifikasi sareng diperkaya.Inverters hibrida-fase tunggal séri N1 HL sareng séri N1 HV, anu mangrupikeun produk unggulan Renac ...
2022.08.15