Produk Panyimpenan énergi
N3 HV Series
5kW / 6kW / 8kW / 10kW
Tilu Fase, 2 MPPTs
High Voltage Hybrid Inverter

RENAC POWER N3 HV Series mangrupikeun inverter panyimpen énergi tegangan tinggi tilu fase.Butuh kontrol pinter manajemén kakuatan pikeun maksimalkeun pungsi konsumsi diri jeung ngawujudkeun kamerdikaan énergi.Dihijikeun sareng PV sareng batré dina méga pikeun solusi VPP, éta ngamungkinkeun jasa grid énggal.Éta ngadukung 100% kaluaran henteu saimbang sareng sababaraha sambungan paralel pikeun solusi sistem anu langkung fleksibel.

Produk Panyimpenan énergi

N3 HV Series

5kW / 6kW / 8kW / 10kW
Tilu Fase, 2 MPPTs
High Voltage Hybrid Inverter

RENAC POWER N3 HV Series mangrupikeun inverter panyimpen énergi tegangan tinggi tilu fase.Butuh kontrol pinter manajemén kakuatan pikeun maksimalkeun pungsi konsumsi diri jeung ngawujudkeun kamerdikaan énergi.Dihijikeun sareng PV sareng batré dina méga pikeun solusi VPP, éta ngamungkinkeun jasa grid énggal.Éta ngadukung 100% kaluaran henteu saimbang sareng sababaraha sambungan paralel pikeun solusi sistem anu langkung fleksibel.

FITUR
N3 HV Series
N3 HV Series
产品banner_N3 HV Series
产品banner_N3 HV Series-1
产品banner_N3 HV Series-2