Produk Panyimpenan énergi
N1 HV Series
3KW / 3.68KW / 5KW / 6KW
Fase Tunggal, 2 MPPTs,
High-tegangan Hybrid Inverter

RENAC N1 HV Series hibrid inverter kompatibel jeung 80-450V accu tegangan tinggi.Éta ningkatkeun efisiensi sistem sareng nurunkeun biaya sistem sacara signifikan.Daya ngecas atanapi ngecas tiasa ngahontal 6kW sareng cocog pikeun modeu operasi sapertos VPP (Virtual Power Plant).

Produk Panyimpenan énergi

N1 HV Series

3KW / 3.68KW / 5KW / 6KW
Fase Tunggal, 2 MPPTs,
High-tegangan Hybrid Inverter

RENAC N1 HV Series hibrid inverter kompatibel jeung 80-450V accu tegangan tinggi.Éta ningkatkeun efisiensi sistem sareng nurunkeun biaya sistem sacara signifikan.Daya ngecas atanapi ngecas tiasa ngahontal 6kW sareng cocog pikeun modeu operasi sapertos VPP (Virtual Power Plant).

FITUR
N1 HV Series
N1 HV Series
N1 HV Series
N1_HV_banner022x_Y99kJl8
N1_HV_banner032x_TsUnHse
N1_HV_banner042x_tb7se7D