Taros Kami

HUBUNGI KAMI

Eupan balik anjeun berharga pikeun kami.Kami ngabagéakeun koméntar anjeun, patarosan sareng patarosan umum ngeunaan perusahaan, solusi sareng pamasangan sareng produk RENAC.

Ku ngabagikeun pangalaman pamasangan Renac anjeun sareng kami anjeun ngagaduhan hak nampi kupon diskon pikeun pameseran énggal ti Jaringan Mitra Distributor kami di nagara anjeun.

Kami bungah ngadangu langkung seueur ngeunaan kumaha Renac parantos ngabantosan unggal Mitra kami nyiptakeun carita kasuksésan sabab ieu ngadorong kami pikeun ningkatkeun produk sareng jasa kami langkung jauh.

Kontak

Ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inquiries.Perwakilan ti RENAC bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

Markas Cina

Telepon: +86 512-66677278

Inpormasi umum:info@renacpower.com

Penjualan & Pemasaran:

   -  Global: market@renacpower.com
   -  Europe: europe@renacpower.com
   -  South America: market.sa@renacpower.com

Service & Rojongan Téknis:service@renacpower.com

Alamat: Blok C-12, No 20 Datong Jalan, Komprehensif kabeungkeut Zona, Suzhou Hi-Tech District, Suzhou, Cina

Brazil

Service & Rojongan Téknis:

Telepon: +55 11 99286-5445

Email: service.brazil@renacpower.com

Vietnam

Service & Rojongan Téknis:

Surélék:support.vn@renacpower.com

Benelux

Service & Rojongan Téknis:

Surélék:service.nl@renacpower.com

Polandia

Service & Rojongan Téknis:

Telepon: +48 788 041 838

Surélék:service.pl@renacpower.com

Itali

Service & Rojongan Téknis

Telepon: +390240703686

Surélék:assistenza@renacpower.com