Asesoris

RENAC nyayogikeun produk aksésori anu stabil sareng pinter, pikeun sistem ngawaskeun, kontrol énergi pinter sareng sistem panyimpen énergi, jsb.

ST-Wifi-G2

 Ngarojong Breakpoint Retransmission

 

 Gampang & Gancang Setup Via Bluetooth

 

 Liputan lega

0827

ST-4G-G1 / ST-GPRS-G2

 Ngarojong breakpoints retransmission

 

 Standar & frékuénsi anu dirojong pikeun ST-4G-G1: LTE -FDD/LTE-TDD/WCDMA /TD-SCDMA/CDMA/GSM

13

RT-GPRS / RT-WIFI

 tegangan input: AC 220V

 

 Komunikasi inverter: RS485

 

 Parameter komunikasi: 9600 / N / 8/1

 

 Komunikasi jauh: GPRS / WiFi

 

 Bisa nyambungkeun nepi ka 8 inverter

 

 Ngarojong pamutahiran firmware jauh

 

 Rojongan 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz kartu SIM

 

Kisaran suhu operasi: -20 ~ 70 ℃

Asesoris02_WmE8ycc

Hiji Phase Smart Méter

 RENAC fase tunggal Smart Méter dirancang kalayan precision tinggi diménsi skala leutik, sarta operasi merenah tur instalasi

 

 Sadia pikeun N1 runtuyan Hybrid sambungan inverter mun ukuran kWh, Kvarh, KW, Kvar, KVA, PF, Hz, dmd, V, A, jsb, éta bisa nyieun sistem enol ékspor atawa ngawatesan kakuatan ékspor ka nilai set tangtu.

Asesoris03

Tilu fase Smart Méter

 RENAC Smart Méter mangrupikeun solusi hiji-hiji pikeun watesan ékspor grid

 

 Cocog sareng RENAC tilu fase string inverters ti 4kW mun 33kW

 

 Kalayan komunikasi RS485 sareng sambungan langsung ka inverter, éta gampang pikeun instalasi sareng biaya efektif

Asesoris05

Kotak Combiner

 Kotak RENAC Combiner mangrupikeun aksésori pikeun ngadukung dugi ka 5 set batré Turbo H1 paralel.

 

 Ieu integrates hiji contactor nu 5-di na 1-outwiring, nyadiakeun sambungan basajan pikeun konsumén.Samentara éta, kotak Combiner nyederhanakeun operasi sareng ningkatkeun kaamanan sistem.

 

 

14

EPS BOX

 Kotak RENAC EPS mangrupikeun aksésori pikeun ngatur kaluaran EPS tina inverter hibrid.

 

 Ieu integrates hiji contactor jeung nyadiakeun sambungan basajan pikeun konsumén ku cara ngahubungkeun 9 kawat antara inverter na kotak EPS.Samentara éta, EPS nyederhanakeun operasi sareng ningkatkeun kaamanan sistem.

 

 

 

17

UDL-100

 Pangladén komunikasi anu diwangun sareng situs ngawaskeun Wéb

 

 Bisa ngirim inpo ka server jauh (RJ45 / GPRS / WiFi)

 

 Bisa disambungkeun kana rupa-rupa alat kaasup inverters, modul, kotak combiner, controller sarta sensor, jsb, pikeun nyugemakeun rupa-rupa tungtutan.

 

 Ngarojong nepi ka 4 string of 485, sarta unggal string bisa nyambung nepi ka 18 alat

 

Cocog sareng 104 protokol komunikasi

Asesoris06