Énergi pinter pikeun hirup leuwih alus

Dina taun-taun ayeuna, tangtangan dina widang énergi janten langkung ketat sareng rumit dina hal konsumsi sumber daya primér sareng émisi polutan.Énergi pinter nyaéta prosés ngagunakeun alat sareng téknologi pikeun éfisiensi énergi bari promosi ramah lingkungan sareng ngirangan biaya.

RENAC Power mangrupikeun produsén On Grid Inverters, Sistem Panyimpen Énergi sareng Pangembang Solusi Énergi Smart.Rekaman lagu kami ngalangkungan langkung ti 10 taun sareng nyertakeun ranté nilai lengkep.Tim Panaliti sareng Pangembangan khusus kami maénkeun peran anu penting dina struktur perusahaan sareng Insinyur kami terus-terusan nganalisa ngembangkeun desain ulang sareng nguji produk sareng solusi anyar anu ditujukeun pikeun terus ningkatkeun efisiensi sareng kinerja pikeun pasar padumukan sareng komersial.

RENAC Power inverters konsistén nganteurkeun ngahasilkeun luhur sarta ROI sarta geus jadi pilihan pikaresep keur konsumén di Éropa, Amérika Kidul, Australia jeung Asia Kidul, jsb.

Kalayan visi anu jelas sareng sajumlah produk sareng solusi anu padet, kami tetep di payuneun énergi Solar narékahan pikeun ngadukung mitra kami pikeun ngatasi tantangan komérsial sareng bisnis.

Téhnologi inti RENAC

DESAIN INVERTER
Langkung Ti 10 Taun Pangalaman Profesional
Desain topologi éléktronik kakuatan sareng kadali waktos nyata
Multi-Nagara grid on Code jeung peraturan
EMS
EMS terpadu di jero inverter
PV timer konsumsi maximization
Beban shifting jeung Puncak cukur
FFR (Tanggapan Frékuénsi Perusahaan)
VPP (Virtual Power Plant)
Pinuh programmable pikeun desain ngaropéa
BMS
Ngawaskeun sacara real-time dina sél
Manajemén batré pikeun sistem batré LFP tegangan tinggi
Koordinat sareng EMS pikeun ngajaga sareng manjangkeun umur batré
panyalindungan calakan sarta manajemén pikeun sistem batré
Énergi IoT
GPRS & WIFI mindahkeun data jeung ngumpulkeun
Ngawaskeun data ditingali via Wéb sareng APP
Setélan parameter, kontrol sistem sareng realisasi VPP
Platform O&M pikeun tanaga surya sareng sistem panyimpen énergi

MILESTONE OF RENAC

2022
2021
2020
2019
2018
2017